Pakvis Hälsocenter

 

Välkommen till Pakvis Hälsocenter på Vaksalagatan 22 A i centrala Uppsala! Här kan du både få behandlingar och professionell rådgivning gällande muskelrelaterad smärta. Nedan kan du boka tid hos någon av våra duktiga terapeuter. I vår butik hittar du mängder av massageredskap och må-bra produkter. Välkommen in!

Vi gör vad vi kan för att du ska känna dig trygg och säker när du kommer till oss! Munskydd finns tillgängliga för både terapeuter och kunder utan extra kostnad!

Nöjd kund garanti

Hos oss får du nöjd kund garanti även på massagebehandlingarna! Sedan tidigare har vi nöjd kund garanti på våra produkter men nu inför vi det även på behandlingarna. Om du inte är nöjd med behandlingen du får hos en av våra terapeuter kommer vi att boka om dig hos en annan terapeut utan extra kostnad.


Bonuskort

Visste du att vi har ett bonuskort för våra kunder? Varje behandling genererar en stämpel i kortet och efter tio stämplar är kortet värt 300 kr som kan användas antingen till en behandling eller för köp av varor i vår butik.

Samarbete för ditt välmående

Vi vill hjälpa dig som har problem med smärta att må bättre. Därför samarbetar våra massageterapeuter och vår kiropraktor. Om de tycker att behov finns kommer de att rekommendera andra behandlingar än den just du valt. De samarbetar även med personalen i butiken. De kan hjälpa dig att hitta en produkt som kan användas i kombination med din behandling så att du kan kombinera din behandling med egenvård. Allt för att du skall må så bra som möjligt!